2024.03.03. - Kornélia

Láthatatlan Kötelék Alapítvány

Láthatatlan Kötelék Alapítvány
Láthatatlan Kötelék AlapítványA Láthatatlan Kötelék Alapítvány bemutatkozása: Azon munkálkodunk, hogy a földi élet szebb és boldogabb legyen mind az állatok, mind pedig az emberek számára! Célunk: az emberek alkotta világ és a természeti környezet közötti összhang megteremtéséhez történő hozzájárulás. Az emberek hozzásegítése a bennük élő természet felfedezéséhez, a természetes élővilághoz kötődő énjük megismeréséhez. Terveink között szerepel egy Rehabilitációs Központ létrehozása, mely az abaúji térség számos bajban lévő kutyájának adna egy második esélyt a boldogabb életre.

Adó 1% felajánlással az Állatvédelemért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Tevékenységeink:

- Oktató, ismeretterjesztő előadások tartása az állattartáshoz, az állatok segítségével végzett munkához kapcsolódó különböző témákban.
- Gazdátlan, sérült, bántalmazott, elhanyagolt, rossz körülmények között élő kutyák és egyéb állatok felderítése, ideiglenes elhelyezése, gondozása, rehabilitálása, örökbeadása.
- Tanácsadás, segítségnyújtás ebtulajdonosok részére a kutya nevelésével, gondozásával, képzésével és a felmerülő viselkedési problémák megoldásával kapcsolatban.
- Tréningek szervezése kutyák és gazdáik részére.
- Állatasszisztált oktatás (AAE), aktivitás (AAA), valamint terápia (AAT) végzése.
- Táborok, szabadidős programok szervezése.
- Rendezvényeken történő szereplés.

Webcím: www.lathatatlankotelek.hu

A Láthatatlan Kötelék Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18211968-1-05

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra