2024.07.14. - Örs, Stella

Állatvédelmi fotókiállítás a felelős állattartásért

Állatvédelmi fotókiállítás a felelős állattartásért
Állatvédelmi fotókiállítás a felelős állattartásértAz Orpheus Állatvédő Egyesület szemléletformáló programja az ingyenes kiadványokon, online oktatóanyagokon, a sajtómegjelenéseken túl rendezvényeken is segíti az állatvédelmi ismereteket, a felelős állattartás fontosságát. Állatvédelem? Sokan még mindig nem tudják, hogy az állatvédelem a mindennapi felelős állattartással minden gazdira szükséges viselkedési forma. Jó gazda gondosság, ivartalanítás, jó kapcsolat az állatokat nem tartókkal... és hogy miért van annyi utcára dobott házi kedvenc?! Ezekről... és még sok egyébről is volt szó a Szegedi Ifjúsági Napokon, az állatvédelmi placcon, ahol többek között fotókiállítás is várta a résztvevőket.

adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Állatvédők a fesztiválon, fotókiállítás

Az állatvédelemre, a házi kedvencek felelős tartására alapvetően nyitottak az emberek. Bízunk benne, hogy az állatvédőknek egyre kevesebb feladatuk lesz, mert az emberek a felelős állattartás révén állataikat megfelelően tartják majd.

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra