2024.07.14. - Örs, Stella

Állateledel, állatvédelmi támogatás

Állateledel, állatvédelmi támogatás
Állateledel, állatvédelmi támogatásA legtöbb állatmentő, állatmenhely, állatvédő állami támogatást nem kap. Az állataikat rosszul tartó lakosság felé az állatvédők visznek megoldást. Az Orpheus Állatvédő Egyesület az elmúlt évben nagylelkű támogatóival közösen 6 tonnánál több állateledellel támogatta az állatmentőket, állatmenhelyeket, állatvédőket. Az utcára kidobott kutyák - cicák ellátására normatív támogatás nincsen, az állatvédők kezében a megoldás. A legapróbb támogatás is fontos, köszönjük!

adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Kutyatáp, cica eledel támogatás nélkül nehezebb lenne az utcáról megmentett állatok ellátása. Az állatvédelmi támogatást hálásan köszönjük! Az állatmenhelyek, állatmentők, az ebrendészetek védencei támogatása nem jöhetett volna létre támogatóink a Mátrix Közhasznú Alapítvány, az Alpha Zoo, a Tesco, illetve sok - sok jóember közreműködő támogatása nélkül. Köszönjük!

Kiket támogattunk? Állatmenhelyeket, állatmentőket, civil állatvédőket, a háború sújtotta térség lakosságát, ebrendészeti telepek állatait, és a civil szervezeteket, kutyatartó lakosságot, fedél nélküli honfitársainkat, rászoruló családokat.

Várjuk további segítők, támogatók jelentkezését. Működjünk együtt az állatvédelemért!

állateledel támogatás az Orpheus Állatvédő Egyesülettől

Kutyatáp, cicatáp támogatás

Kutyamenhely támogatása, állatvédelmi támogatás

Több tonna állateledel adomány az állatvédelemért

Állatvédelmi adományok, segítsünk közösen állatmenhelyeknek

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra